Porsche Design отбеляза 1 година в България

Общи 13 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4900 посещения | без коментари

Porsche Design Group (Porsche Lizenz-und Handelsgesellschaft mbH & Co. KG), Щутгарт, отбеляза 1 година от откриването новия бутик на Porsche Design в София. Магазинът на марката в Serdika Center предлага пълна гама от продуктите на Porsche Design. Официален ексклузивен партньор за България е Калиман Перформанс АД.

Източна Европа е регион от изключителна важност за нашия бранд. София предлага огромен потенциал за развитие на Porsche Design, защото много от хората, които живеят тук, са креативни, с изтънчен вкус и търсят отличния дизайн. Придържайки се към кредото на марката: изчистен стил, безвремие и функционалност, Porsche Design не просто следва тенденции, а сама определя акцентите – каза д-р Юрген Геслер, изпълнителен директор на Porsche Design Group.

За своята почти 40-годишна история, създадената през 1972 г. от проф. Фердинанд Александър Порше премиум марка, е абсолютен лидер и новатор в луксозния технодизайн сегмент и има повече от 120 международни награди зад гърба си. През 1973 г., само година след основаването, Porsche Design пуска на пазара The Black Chronograph, първият изцяло черен часовник. През 1978 г. на пазара излиза първият часовник с вграден компас, а през 1980 г. дизайнерите на Porsche Design правят истинска революция като за първи път използват титанът като материал за изработка на часовници. През 1978 г. са пуснати в продажба първите очила със сменяеми стъкла. Поради огромния им световен успех от 2009 г. насам Porsche Design отново ги предлага на своите клиенти.

Днес бутикът на Porsche Design в София разполага с пълната гама продукти на марката – от спортни дрехи до чанти за пътуване, часовници и аксесоари за писане и кожени изделия. Акцент е наскоро разширената модна колекция за мъже и жени: всички стилове са с подчертано високо качество и изискана кройка, придаващи уникален вид на дрехата. Изчистените линии наред с класическия и спортен дизайн, както и интелигентните детайли правят модната колекция лесна за разпознаване от пръв поглед.

Като луксозна марка с ясен фокус върху вдъхновените от техниката продукти, Porsche Design има удоволствието да сподели безкомпромисната същност на бранда със своите клиенти в София: страст, представяне, изчистен стил и прецизност. Продуктите ни съпътстват нашите клиенти в кариерата им, свободното им време, вкъщи или далеч от дома, както и докато са в офиса, или спортуват – допълни Геслер.

Сред известните клиенти и почитатели на марката са Дейвид Бекъм, Дженифър Лопез, Йоко Оно, Джамирокуай, Ъшър и др.

Дизайнът на всеки един артикул на марката е създаден в Porsche Design Studio в Zell am See (Австрия). Студиото работи и с други компании в сферата на индустриалния и продуктов дизайн и днес е сред най-известните и уважавани дизайнерски студиа в Европа.

Повече за Porsche Design бутик в София:
Дизайнерското решение на магазина е в синхрон с концепцията на луксозните продукти с марката Porsche Design в тяхната функционална същност, като същевременно комуникира и идеята и философията на бранда. Комбинирани са контрастни съчетания между естествени материали като опушен дъб и иновативни технологични материали. Плазмените екрани с кратки видео филми, показващи продуктите и тяхното проектиране и изработка, вдъхват живот на марката и допринасят за добиване на по-пълна представа у клиентите. Продуктовото портфолио включва часовници, слънчеви очила, пътнически чанти и куфари, модна колекция за мъже и жени, както и спортни дрехи, електроника и линия мъжки парфюми. Марката се предлага навсякъде по света в магазините на Porsche Design.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте