Porsche обнови 911 Turbo

Общи 07 август 2009 | Speed-Press.com A- A+ 1376 посещения | без коментари

Porsche пусна пресинформация за новото 911Turbo. Топ моделът на компанията ще направи премиера на автомобилното изложение във Франкфурт през септември. Ще се предлагат два варианта – Coupe и Cabrio.

Новото Porsche 911 Turbo ще се завдижва от 6-цилиндров двигател с обем 3,8 литра. Битурбото е модернизирано заедно с интеркулъра и системата за впръскване на горивото. Мощността е повишена с 20 к.с. и вече достига 500 к.с.

Компанията е подобрила системата за управление Porsche Traction Management, която разпределя въртящия момент между предните и задните колела чрез електронно контролиран многодисков съединител.

Скоростната кутия е 6-степенна механична, като опция се предлага 7-степенна PDK с два съединителя и лостчета за превключване на скоростите, монтирани зад волана. Моделите, снабдени с PDK трансмисия, включват и 3-спицов волан с дисплей, на който се изобразява режимът на управление – Sport или Sport Plus.

Със 7-степенната PDK трансмисия Porsche 911 Turbo ускорява от 0 до 100 км/час за 3,4 сек, което е с 0,3 секунди по-бързо от досегашната версия Tiptronic. Максималната скорост е 311 км/ч. Разходът на гориво е намален с около 0,3 л на 100 км и вече е 11,4 л на 100 км.

Продажбите на Porsche 911 Turbo стартират в Европа от ноември с базова цена от 122 400 евро при версия купе и 131 800 евро за откритата версия.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте