Porsche пуска малък Cayenne

Общи 02 април 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2751 посещения | без коментари

Спонмяте ли се времето, когато Porsche произвеждаха само спортни автомобили? Сега е трудно да проследим как продуктовата линия на компанията се разрасна със спортни седани и спортни SUV, но сме сигурни, че онова време не е било чак толкова отдавна. Някой обаче трябва да припомни на „хер”-овете от Щутгарт, че не е съвсем хубаво Porsche да се пуска постоянно по силното течение, защото така се отдалечава много бързо от корените си. Сега ще разберете за какво става въпрос.


След като моделът с четири врати Panamera бъде пуснат на пазара, вътрешните източници започнаха да спекулират, че следващият проект на Porsche ще бъде по-малко братче на Cayenne. Насочен директно срещу BMW X3, малкият Cayenne може да дели част от компонентите с новите Volkswagen Tiguan и Audi Q5, което би помогнало за намаляването на производствените разходи. Твърди се, че той ще бъде разработван в домашния завод на компанията, който бе построен специално за Panamera. Мощността ще идва от V6 или V8 двигател Cayenne, въпреки че ние сме склонни да очакваме и турбоверсия.
По-малкият вариант на Cayenne несъмнено ще бъде един от най-добре представящите се мини-SUV модели, но това всъщност е отговор на въпрос, който все още никой не е задал.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте