R8 GT Spyder: От 0 до 100 км/ч за 207 800 евро

Общи 03 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2275 посещения | без коментари

Audi разпространи информация за новото си модификационно попълнение R8 GT Spyder, от което ще бъдат произведени само 333 бройки. Откритата суперспортна бегачка идва с максимална мощност от 412 кВт или 560 конски сили, може да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди и да развие максимална скорост на движение от 317 км/ч.

Олекотеното Audi R8 GT Spyder идва със сгъваем мек таван с електрохидравлично управление, който може да бъде сгънат/разгънат за 19 секунди дори при скорост на движение от 50 км/ч.

Задвижващият агрегат на кабриолета, който идва със система за оптимално потегляне от място (launch control) е 5.2 литров, V-образен, десетцилиндров с максимален въртящ момент от 540 Нм при 6500/мин. Предавателната кутия е роботизирана шестстепенна с пера за превключване на скоростите от волана. Присъствие отбелязва, разбира се, и системата за задвижване на четирите колела quattro.

Новото Audi R8 GT Spyder ще се предлага на цена от 207 800 евро (цена за Германия).

 
Ключови думи:   Audi R8, launch control, spyder
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте