Renault показа новата Laguna

Общи 04 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1168 посещения | без коментари

Френският автомобилен гигант Renault представи официално, макар и само в Интернет, новото поколение на флагмана си Laguna. Световната публична премиера на автомобила, който ще се предлага в две модификации, ще се състои по време на международното изложение във Франкфурт през септември, а продажбите на модела ще започнат през октомври.

Дизайнът на новото поколение на Renault Laguna е изцяло нов, но въпреки това, особено в задната му част, се наблюдават минимални препрадки към актуалната му версия. Едва ли обаче ще можем да открием нещо познато в интериора на новата генерация на Laguna.

Новата Laguna ще се предлага с избор между двете версии на двулитровия dCi дизелов двигател с максимални мощности 130 и 175 конски сили, както и с още по- икономичното 1.5 литрово дизелово сърце с неговите 110 конски сили. Бъдещите собственици на модела ще могат да се спрат и на двулитровия бензинов двигател със 145 конски сили.

Обсъди темата в блога на auto-press.net www.autopress.blog.bg

 
Ключови думи:   autopress, blog, dci, renault, Renault Laguna, target
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте