Renault представи нова автоматична предавателна кутия с два съединителя

Общи 18 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7120 посещения | без коментари

Renault разшири гамата на Megane Hatch и Fluence с автоматичната предавателна кутия с два съединителя dci 110 ЕDC. За целта организира EDC тест драйв от 17 до 20 нoември (от 10 до 19 ч) в хотел „Хилтъл” и от 1 до 4 декември ( от 10 до 20 ч) в The Mall на „Цариградско шосе”. Всички желаещи, направили пробно шофиране с Megane Hatch или Fluence и попълнили анкета, участват в томбола за iPad.
За EDC версията на Megane Hatch и Fluence Renault предлага и промоционални цени и лизингова оферта за коли на склад или при поръчка.
Промоционалната цена за Megane Hatch dCi 110 EDC е 27 078 лв. без ДДС (за версията N1), съответно 32 494 лв. с ДДС, което представлява отстъпка от 11%. За Fluence dCi 110 EDC тя е 28 578 лв. без ДДС, съответно 34 294 лв. с ДДС, което представлява отстъпка от 12%.
Промоционална лизингова оферта за Megane Hatch EDC и Fluence EDC предлага и годишен лихвен процент от 4,4% при финансиране с Renault Leasing. Офертата е oбвързана с ниския разход на гориво на версията с двоен съединител, която постига смесен разход на гориво от едва 4,4 г/км.
Промоционалните цени за Megane Hatch dCi 110 EDC и Fluence dCi 110 EDC са валидни при финансиране с Renault Leasing (включително промоционалната лизингова оферта с 4,4% лихва), плащане в брой или друг лизинг.
Промоцията е валидна за подписани договори от 01.11.2011 до 31.12.2011 и доставка не по-късно от 1 месец след пристигане на автомобила в България.
Желаещите да се запознаят отблизо с автомобила могат да се обърнат и към всеки един оторизиран търговски представител на Renault в страната, за да тестват автомобил с EDC кутия.

 
Ключови думи:   dci, fluence renault, hatch, ipad, megane, renault, renault leasing
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте