Renault пуска Duster в Индия

Общи 01 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6370 посещения | без коментари

След първите доставки на новия Fluence за индийските си клиенти Renault обяви, че стартира производство и продажба на Duster в Индия. Целта на високопроходимия модел е да покрие широка част от местните пазарни сегменти. За да отговори на индийските потребители и техните очаквания по отношение на парична стойност и технологично съдържание, произведеният в завода Ченай Duster е адаптиран към условията на индийския пазар.
Плановете на Renault са да пусне общо пет нови модела в период от 15 месеца. Fluence бе първият от тях, който се появи на индийския пазар през месец май, и реакцията се оказа положителна. Моделът бе последван от Koleos, разположен в премиум сегмента на високопрохимите SUV. Третият автомобил ще бъде компактен, базиран на платформа на Алианса, която ще даде началото на изцяло нова моделна гама. За последния представител няма достатъчно информация, но се знае, че ще бъде представен до няколко месеца.
Висококачествените услуги, както и широката разпространителска мрежа са от съществено значение за спечелването на лоялността на клиентите. Renault Индия знае много добре това и развива дилърска мрежа, която в момента се състои от 14 представителства. Целта на компанията е да увеличи този брой на 40 до края на годината и до 100 през 2012 г. В допълнение Renault планира да предложи оферта “Renault Complete Care”, включваща за всяко дилърство специално обучени техници във Франция, четири години или 80 000 километра пълна гаранция, безплатен сервиз на всеки 2000, 10 000 и 20 000 км и ежедневна 24-часова пътна помощ.

 
Ключови думи:   duster, koleos, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте