Renault пуска компактен модел за Индия

Общи 31 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4620 посещения | без коментари

Renault разкри Pulse, добре обзаведен градски автомобил, разработен специално за индийския пазар от дизайнерския център на компанията в Мумбай. Продажбите на модела започват от януари 2012 г.
След Fluence и Kolеos, това ще е третият от общо петте автомобила, които марката ще предлага в страната, превърнала се в изключително успешен пазар напоследък.
Новото попълнение е насочено към младите купувачи от големите градове. Двигателят е познатият ни дизелов мотор 1.5 dCi, с който компанията с право се гордее. Моторът, както и автомобилът, ще бъдат произвеждани във фирмения завод в Шенай, който е първият съвместен завод на алианса Renault-Nissan.
Pulse бе представен в съботната вечер в Ню Делхи, непосредствено преди старта на Гран При на Индия. Карлос Таварес, оперативен директор на Renault, побърза да предизвести появата и на спортна версия на модела.
През 2012 г. в Индия ще започнат продажбите и на Duster и седан под знака на Renault.

 
Ключови думи:   duster, nissan, pulse, renault, renault nissan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте