Rolls-Royce 102EX завърши благополучно европейксия си тест

Общи 23 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5425 посещения | без коментари

Rolls-Royce 102EX, известен също като Phantom Experimental Electric, наскоро завърши европейската част на глобалната си тестова програма.
102 EX докосна европейската земя, обикаляйки Женевското езеро и се появи на конкурса Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Италия по-рано тази година. Моделът премина през няколко континента, преди да се върне в европейските градове Франкфурт, Мадрид, Мюнхен и Париж. Над 100 журналисти и приятели на марката са в състояние да споделят впечатленията си от шофирането на луксозния модел.
Rolls-Royce 102EX е напълно електрически Phantom. Той направи своя дебют на автомобилното изложение в Женева, тази година. Благодарение на тази кола, компанията събра достатъчно информация и данни, които ще бъдат от решаващо значение за бъдещите решения, относно алтернативните начини на задвижване в моделите на Rolls-Royce.
Компанията произвежда автомобили за най-взискателните клиенти, които са връх на луксозния автомобилизъм.

 
Ключови думи:   concorso, eleganza, rolls royce, rsquo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте