Rolls-Royce Wraith ускорява за 4,6 сек

Общи 05 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 1915 посещения | без коментари

Rolls-Royce разкри облика и цифри и факти за най-бързото си купе, което дебютира на салона в Женева. Дизайнът на Wraith е олицетворение на изящната елегантност и хармония с обещание за динамика. Няма съмнение, че този автомобил е готов да реагира на командите на водача – дори и много бързо, ако е необходимо. Дизайнерски детайли, като дървена ламперия от Canadel (луксозна компания за мебелировка) по вратите, кървавооранжевото за контролните уреди и циферблати, подчертават динамичния нрав на това дете на скоростта.
Каросерията тип Fastback напомня на стила на 30-те години на миналия век. По-късото със 185 мм от това на Ghost междуосие и по-широката с 24 мм задна следа, V12 битурбо двигателят с мощност 465 кВт/624 к.с. и ускорението от 0 до 100 км/ч за около 4,6 секунди – това е доказателството, че под каросерията е скрита дори още по-внушителна динамика. Но все пак не са забравени и характерните за Rolls-Royce глезотии – хилядите оптични лампички на тавана, имитиращи звездно небе. Всъщност за първи път тази екстра се предлага извън диапазона на Phantom.
Wraith може да се похвали с най-интелигентното задвижване, монтирано някога на Rolls-Royce, включващо и иновативната технология Satellite Aided Transmission (SAT). Системата ползва данни от GPS, за да предвиди следващите реакции на водача и автоматично да подбере най-подходящата предавка за следващия участък от пътя.

 
Ключови думи:   ghost, rolls roy, rolls royce
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте