Rolls-Royce произвежда само 25 Phantom Silver

Общи 04 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 884 посещения | без коментари

По случай 100 годишнината от появата на легендарния си модел Silver Ghost, от Rolls-Royce съобщиха, че ще пуснат в продажба лимитирана серия Silver на флагмана Phantom. Нейните представители ще бъдат ограничени на 25 автомобила.

С първата си поява през 1906 година, моделът Silver Ghost поставя началото на изключителната репутациа на Rolls-Royce като производител на едни от най- качествените и луксозни автомобили в цял свят. Истинското име на колата се появява година по- късно и отразява напълно качествата на автомобила- сребристия цвят и изключителната му скорост. През 1907 година, Silver Ghost печели златен медал високопланински преход и скорост, както и за издръжливост от Scottish Reliability Trial. Малко след това автомобилът поставя световен рекорд за непрекъснато пътуване в продължение на почти 23 000 километра. От 1907 до 1925 година са продадени общо над 6 000 представителя на Silver Ghost.

За да отпразнувата този легендарен модел, Rolls-Royce са разработили множество уникални за лимитираната серия елементи и нововъдения. Силно впечатление в екстериора на Phantom Silver правят специалната Metallic Ghost Silver боя, 21- цоловите алуминеви джанти с хромирана централна част, сребърната фирмена емблема и др.

 
Ключови думи:   reliability, rolls royce, silver ghost, term security
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте