Rolls-Royce пуска небесен Phantom

Общи 11 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9560 посещения | без коментари

Колко поръчков може да бъде един автомобил? Докъдето ни стига въображението. Именно това демонстрира на щанда си във Франкфурт Rolls-Royce Motor Cars със специалния Celestial Phantom. От компанията се хвалят с три последователни рекордни откъм продажби години, въпреки повсеместната криза.
Със специалния поръчков модел марката отбелязва десетгодишнината от ренесанса си в BMW Group и пускането на първия модел от гамата на Phantom .
Ключов момент от облика на модела е цветът, който напомня нощно небе. В боята са вложени фини частици стъкло и така се засилва усещането за светлина. Темата продължава, когато някой отвори вратите на лимузината с удължена колесна база. Таванът отвътре е обсипан с LED светлини, имитиращи нощно звездно небе, една от емблематичните екстри за британската марка.

 
Ключови думи:   bmw, bmw group, Phantom, rolls royce, rolls royce motor cars
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте