Saab разкри фейслифт на 9-3 и открита версия 9-3 Independence Edition

Общи 24 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3033 посещения | без коментари

Saab разкри нов фейслифт на 9-3 и го нарече Griffin. Моделът се появи преди девет години на пазара и днес компанията обяви, че това ще е последната оптимизация за него. Отвън автомобилът е получил нова предна броня и фарове, които ще се използват и при по-големия представител 9-5. Интериорът е ревизиран, включва ново металик оборудване, комбинирано с по-качествени материали.
Saab 9-3 Griffin ще се задвижва от нов 2-литров двигател с принудително пълнене. Той ще се предлага в две версии, които ще произвеждат повече мощност в сравнение с досегашните - съответно 163 к.с и 220 к.с. Разходът на вредни емисии е редуциран до 119 г/км CO2.
Компанията също празнува една година от съюзяването си с GM, по този повод тя разкри открита версия „близнак" 9-3 Independence Edition, която се задвижва от 1,9-литров турбодизел, комбиниран с автоматична скоростна кутия, нови алуминиеви 18-цолови джанти и спортни кожени седалки.
И двата модела ще бъдат представени на автомобилен салон Женева след броени дни.

 
Ключови думи:   163, co2, griffin, images, saab, saab 9 3, speed press
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте