Saleen взимат застават зад Viper? - Засега е само предложение

Общи 07 февруари 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 916 посещения | без коментари

По-малко от два дни, след като Chrysler обявиха, че са получили три различни предложения за развиване на бизнеса на Dodge Viper, инвеститорите, които точно закупиха голяма част от акциите на специализирания производител Saleen Automotive, разкриха, че също са обмисляли до добавят Viper към своето портфолио.

Инвеститорите включват Cyltec, Arrow Racing Engines, Control-Tec и Power-Tec Engineering. И групирани покрай общото наименование MJ Acquisition, те закупиха Saleen – компания, специализирана в производството на шосейни спортисти, тунинг елементи и страхотни компресори. Това стана точно миналата седмица.

Пред Automotive News, представителят на MJ Acquisitions – Майк Шийлдс, потвърди, че има интерес към бизнеса на Viper, но не бе склонен да представи допълнителни детайли поради деликатната същина на сделката.

Във вторник съ-президентът на Chrysler, Джим Прес, разкри, че компанията в момента размисля върху три предложения, които е получила, но реално не се очаква скоро решение, докато не бъде направена съответната презентация на компанията във връзка с предстоящото отдаване на голям заем.

Що се отнася до наскорошното придобиване на Saleen от страна на MJ Acquisition, Шийлдс каза, че очаква да се продължи бизнесът с тунинг елементи и компресори. Междувременно обаче в момента се прави своебразна оценка на настоящите подмарки Racecraft и луксозната S-line.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте