Seat показа версиите Cupra и ECOMOTIVE на новата Ibiza

Общи 29 август 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1208 посещения | без коментари

По време на международното автомобилно изложение в Париж, до което остават броени седмици, на щанда на Seat ще бъдат представени за първи път версиите Cupra и ECOMOTIVE на новата Ibiza. И двете модификации ще се произвеждат във фирмения комплекс на марката в Марторел, Испания.

Ibiza CUPRA идва с нов характерен дизайн, в който са включени брони с нова визия, нови въздухозаборници в предната част, седемнадесетцолови алуминиеви джанти и др. Двигателят на спортната модификация на новата Ibiza на Seat ще бъде 1.4 литров TSI с максимална мощност 180 конски сили. Предавателната кутия е DSG роботизирана, с възможност за превключване на отделните скорости от волана с помощта на пера.

В оборудването на Seat Ibiza Cupra са включени спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща система, тракшън контрол с електронно разпределение на спирачното усилие, пруедпазни въздушни възглавници за водача и пътника отпред, система за подпомагане на потеглянето по наклон, система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, спортно окачване, спортни седалки и др.

Доста по- хрисима, но не по- малко привлекателна ще бъде и модификацията Ibiza ECOMOTIVE. Със своя 1.4 литров TDI задвижващ агрегат с максимална мощност 80 конски сили, версията обещава емисии на СО2 под 100 грама на километър и нисък разход на гориво. За постигането на тези резултати от значение е било оптимизирането на аеродинамиката (затворена предна решетка, допълнителен заден спойлер и др.)

 
Ключови думи:   dsg, seat ibiza, tsi
 

Снимки


 

Почина Фил Хил
29 август 2008
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте