Seat разкри концепцията Leon Verde плъг-ин хибрид

Общи 12 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7755 посещения | без коментари

Seat разкри концепцията Leon Verde плъг-ин хибрид на специално събитие в Испания. Базиран на новия Leo, хибридът е резултат от проект, разработван четири години.
За проекта са инвестирани 34 млн. евро. Leon Verde се задвижва от 1,4-литров TSI бензинов агрегат с мощност 122 к.с., комбиниран с електромотор с мощност 102 к.с. и батерия с 8,8 кВч. Моделът има автономност от 50 км, а с помощта на бензиновия агрегат пробегът се увеличава до 816 км, като комбинираният разход на гориво не надвишава 1,6 л/ 100 км с вредни емисии от само 36 г/км CO2.
Колата е снабдена с апликация за смартфон, която позволява следене на консумацията на енергия, статуса на батерията, процеса на зареждане и други. Leon Verde предлага и иновативна „умна” система за управление на енергията. Тя зарежда батерията при изключен електромотор, тоест шофьорът може да използва бензиновия агрегат, докато батерията се зарежда в движение.

 
Ключови думи:   leo, Seat, seat leon
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте