Shell пуска колекция за Джеймс Бонд - Пет колички по повод на новия филм за британския шпионин

Общи 01 ноември 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1445 посещения | без коментари

Отлична PR стратегия са спретнали хората зад новия филм за Джеймс Бонд „Спектър на утеха”, като в навечерието на премиерата на филма Shell България пуска умалени модели на 5 от легендарните коли на „най-силното оръжие на Англия”. Първият представител на колекцията е от далечната 1962 година, докато последният е от последните два филма – Aston Martin DBS.

Количките ще са достъпни само за клиентите на горивата Shell на специална цена от 1.99 лв. при зареждане на минимум 25 литра гориво. Промоцията ще бъде проведена в периода от 3 ноември 2008 г. до 18 януари 2009 г. във всички търговски комплекси Shell в България при зареждане на който и да е вид от горивата Shell – Shell Безоловен, Shell Diesel, Shell AutoGas, Shell V-Power, Shell V-Power Diesel, Shell V-Power Racing.

Джеймс Бонд е измислен британски разузнавателен агент. Създаден е през 1952 от писателя Иън Флеминг - включен в 12 романа, два разказа и филмова серия. След смъртта на Флеминг през 1964, романи за Джеймс Бонд са писани от Кингсли Амис (като Робърт Маркам), Джон Пиърсън, Джон Гарднър, Реймънд Бенсън и Чарли Хигсън, а Кристофър Ууд новелизира два сценария. Иначе никой няма да забрави участията на Шон Конъри, Роджър Мур, Пиърс, Броснан(чийто коли участват в колекцията), а сега – и на Даниел Крейг, който също добави към характера на героя.

Shell вече близо 10 години предлагат различни колекции автомобилчета Ferrari, с които печелят серия клиенти. Моделчетата са искани не само от децата, но и от бащите. Това обаче е първият път, в който се пускат колички заради филм. Te са метални, в мащаб 1:64 и са поставени в специален колекционерски дисплей с мини плакат от филма.

Моделчетата, които участват в колекцията, са Sunbeam Alpine 5 (от „Доктор Но”, 1962 г.), Aston Martin DB5 („Голдфингър”, 1964 г.), Lotus Esprit („Шпионинът, който ме обичаше”, 1977 г.), BMW Z3 Roadster („Златното око”, 1995 г.) и Aston Martin DBS („Казино Роял” 2006 г. и „Спектър на утехата”, 2008 г.)

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте