Skoda произведе над 500 000 автомобила в Китай

Общи 01 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1995 посещения | без коментари

Skoda обяви, че във фирмения комплекс на компанията-майка Volkswagen в Китай- Shanghai Volkswagen, е бил произведен юбилейният представител с пореден номер 500 000 на марката.

Първият модел на Skoda, който започва да се произвежда в Китай е Octavia- от средата на 2007 година. Няколко месеца по-късно, стартира и сглобяването на Fabia, а от 2009-та е факт и Superb. През миналата година, новите регистрации на Skoda в Китай достигнаха ниво от над 180 000 единици, което постави местния пазар на челна позиция за марката.

"Skoda минимум ще удвои глобалните си годишни продажби до около 1.5 милиона единици до 2018 година, коментират от Skoda. "Освен от Европа, най-голям принос за ръста по всяка вероятност ще имат развиващите се пазари. Тук най-голяма роля ще изиграе Китай.

За да подсигурят успешното си развитие на местния пазар, от Skoda ще стартират производството и на Yeti от 2013-та година, както и ще увеличат дилърствата си от актуалните около 300 до над 600.

 
Ключови думи:   octavia, shanghai, volkswagen, yeti
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте