Skoda разкри бюджетна концепция. Изкушава с нея Русия и Китай

Общи 13 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4845 посещения | без коментари

Skoda разкри дизайнерската концепиця MissionL design по време на нощното събитие на Volkswagen Group, състояло се буквално часове преди първия официален ден, посветен на медиите от IAA 2011.
Предсерийният модел е предвестник на нов компактен модел на чешкия автомобилен производител, с който Skoda възнамерява да завладее пазарите в Европа, Русия и Китай. „Целта ни е глобалните ни годишни продажби да възлизат на 1,5 млн. единици до 2018 г. Ще представяме по един нов модел на всеки шест месеца през следващите години“, заяви проф. почетен д-р Уинфред Вахланд по време на представянето на модела.
MissionL е с минималистични изчистени линии и ще заеме нишата между Fabia и Octavia. Производството ще започне още през следващата година. Очаквайте допълнителни подробности след пресконференцията на чешката марка днес.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте