Subaru Impreza WRX STI - вече официално

Общи 13 октомври 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2500 посещения | без коментари

Subaru най-накрая си позволиха да разкрият новата Impreza WRX STI малко преди официалния й световен дебют на автомобилното изложение в Токио в края на месеца. Автомобилът е създаден на базата на настоящия хечбек Impreza, но е скъсена отпред и отзад, докато междуосието е удължено. В предния спойлер са интегрирани светлини за мъгла с хромови акценти, а странични въздухозаборници охлаждат спирачките.


Под предния капак се намира доста променена версия на многоуважавания 2-литров двигател боксер, захранван от двойно турбо. За скоростната кутия няма специфични детайли, освен че е ръчна шестстепенна. Няма официална информация и за характеристиките на автомобила, но от една брошура изтече, че двигателят е с мощност 304 к.с. и въртящ момент от 420 Нм.


Движението ще се предава и към четирите колела чрез симетричната AWD система и новите Drivers Control Center Differential (DCCD), Subaru Intelligent Driver (SI-Drive) и Vehicle Dynamics Control (VDC).

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте