Subaru разкри изображение и повече подробности за Legacy

Общи 08 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6715 посещения | без коментари

Subaru показа изображение и разкри повече подробности за следващото Legacy. Както вече ви информирахме, концепцията Subaru Advanced Tourer ще бъде изложена на щанда на марката на салона в Токио заедно със серийния BRZ, както и с най-мощната версия Impreza WRX STI, наречена S206.
Следващото Legacy ще се задвижва от 1,6-лтиров 4-цилиндров боксеров агрегат с турбо, куплиран с електромотор. Компанията разкри, че тази хибридна система предлага динамика, равна на тази при 2,5-литровия боксер, но с много по-добри CO2 емисии и икономия на гориво. Моделът ще бъде оборудван с най-новите CVT трансмисия и система за задвижване на четирите колела.
Конпцепцията позволява джижение на електричество само на къси разстояния, черпейки енергия от литиево-йонна батерия, също така ще изполва и спирачки, регенериращи енергия за опимизиране разхода на гориво.
Концепцията Subaru Advanced Tourer ни представя новия дизайнерски език на марката – „Доверие в движението”, който за пръв път бе видян в концепцията Impreza на миналогодишния салон в Лос Анджелис.

 
Ключови думи:   cvt, impreza wrx, legacy, subaru
 

Startech ще пипне Evoque Startech ще пипне Evoque
08 ноември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте