Subaru със специално издание Impreza STi

Общи 25 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5370 посещения | без коментари

Subaru представи ново специално издание на спортния си седан Impreza STI, наречен S206. Моделът ще бъде произведен в лимитирана серия от само 300 бройки, но ще се предлага само в Япония. „Короната на STI”, както я наричат от Subaru, предлага спортно окачване с изключителни Bilstein амортисьори и пружини STi. То подобрява управлението и осигурява прецизно завиване при висока скорост. S206 се вози на 19-цолови алуминиеви джанти BBS, които са проектирани специално за този модел. Обути са в гуми Michelin Pilot Super Sport.
Под капака инженерите са монтирали усъвършенстван 2-литров 4-цилиндров турбо агрегат с пренастроeно ECU и по-високопроизводителна изпускателна система. Всичко това помага на колата да генерира макисмални 320 к.с. и 431 Нм.
По-ниският преден спойлер, новата радиаторна решетка, променените странични прагове и задният спойлер са предназначени за подобряване на аеродинамиката. Отвътре се забелязват червени спортни седалки Recaro, спортен кожен волан, както и специално проектиран от STi бутон за стартиране на двигателя.
Компанията е разработила и специален пакет NBR Challenge Package за S206, посветен на победата в класа, в който участва японската фирма в „24 часа на Нюрбургринг”.
Разполага с покрив от въглеродни влакна, заден спойлер, стикер на „24 часа на Нюрбургринг” и червени первази на вратите. Ще се предлагат само 100 бройки от този модел.

 
Ключови думи:   bbs, michelin, michelin pilot, STi, subaru
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте