Subaru ще покаже XV Crosstrek в Ню Йорк

Общи 23 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4745 посещения | без коментари

Subaru ще представи новия XV Crosstrek в Ню Йорк. Кросоувърът, който вече видяхме през миналта година в Франкфурт и Шанхай, използва модифицирана платформа на Impreza и ще замени досегащния модел Outback Sport. Единственият избор на двигател е 2-литрво 4-цилиндров Боксер с мощност 148 к.с. Има две опции за трансмисии – 5-степенна механична сфункция за подпомагане потеглеянето от наклон и автоматична CVT. XV Crosstrek предлага стандартно сиситемата Symmetrical, която задвижва всички колела.
Subaru ше предлага две нива на оборудване. Стандартно, което включва Bluetooth свързаност и контрол на мултимедийната сисиетма директно от чупещият се волан, както и много други електронни екстри. По-високото ниво Limited идва с по-луксозна тапицерия и набор от 17-цолови джанти.

 
Ключови думи:   bluetooth, cvt, impreza, outback sport, subaru
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте