SUV-ът на Lamborghini дебютира през април, от компанията отричат

Общи 31 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2330 посещения | без коментари

В блога supecarsteam бяха публикувани няколко снимки на бъдещия SUV на Lamborghini, сканирани от италианското списание Quattroruote. Той трябва да прилича на показания през 2008 г. на салона в Париж Estoque.
Ето че още един прототип от Санта Агата ще бъде представен през април на салона в Пекин. Засега няма окончателна информация относно двигателя, но се предполага, че той ще бъде V10 от Gallardo с мощност 575 к.с.
Твърде вероятно е да се появи и по-икономичен вариант с V8, който ще се придържа към концепцията на „даунсайзинг“. Кодовото наименование на прототипа е LB 736. Споменава се и за хибриден вариант, каквато е модата напоследък. Благодарение на системата, съчетаваща двигател с вътрешно горене и електромотор, сумарната мощност може да достигне до 700 к.с. Днес обаче в онлайн изданието Autocar се появи публикация, че неназован говорител на Lamborghini отрича появата на такъв автомобил.


 
Ключови думи:   Gallardo, lamborghini, quattroruote, SUV
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте