Suzuki ще представи на салона в Ню Йорк два нови модела

Общи 30 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1930 посещения | без коментари

Suzuki ще представи два нови модела на международния автомобилен салон Ню Йорк, който стартира на 20 април 2011 г. Един от новите модели ще бъде видоизменената версия на седана Kizashi, който не оправда надеждите, възложени на него от компанията. Suzuki очакваше да предизвика бум на пазара с този модел, но след като от „космически” концепт Kizashi се превърна в сериен седан, публиката изгуби интерес към него.
Сега Suzuki има амбиции да реабилитира Kizashi, като изведе седана на „ново равнище”. За основа ще бъде използван прототипът Kizashi Turbo, притежаващ двигател с работен обем 2,4 л и мощност 290 к.с. Сред другите отличителни черти на Suzuki Kizashi Turbo трябва да бъдат отбелязани усъвършенстваното окачване, 19-цоловите джанти от леки сплави и спойлер, монтиран на горната част на багажника.
Наред с обновения Kizashi японският производител ще представи на мотор шоуто в Ню Йорк още една новина, за която все още нищо не се споменава.

 
Ключови думи:   suzuki, suzuki turbo
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте