Top Speed отличи Ducati Diavel с приза „Мотоциклет на 2010 г.

Общи 08 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6333 посещения | без коментари

2010-а година ще бъде запомнена с това, че мотоциклетните марки от всички краища на света пуснаха нови мотори. С толкова много попълнения няма как да не се запитаме кой е мотоциклетът на годината.
Top Speed направи своя избор, като посочи за свой фаворит супербайка Ducati Diavel. Изборът на медията със сигурност е бил труден с множеството кандидати, но мотоциклетното изложение в Милано EICMA през ноември затвърди избора им.
„Дяволът" на италианската марка е рубинът в короната за 2010-а - супербайк с агресивен дизайн и отзиви, които биха накарали всеки инженер да се гордее с творението си.
Моторът е с двигател Ducati Testastretta 11, разработен от самия състезателен инженер на Ducati Corse. Благодарение на Testastretta 11 „Дяволът" развива максимална мощност от 162 к.с. и 127 Нм вътрящ момент. Машината е с подобрена всмукателна и изпускателна система, която, комбинирана с настройките на клапаните, дава възможност за достатъчно голяма мощност дори при ниски обороти.

 
Ключови думи:   ducati, ducati corse, top speed
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте