TopGear се връща на екрана

Общи 17 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2975 посещения | без коментари

Сезон 18 е готов. Съвсем скоро екипът ще отпразнува 10-ата годишнина на телевизионното шоу, което бе издигнато в култ.
И този сезон продуцентите и водещите на предаването са подготвили взривоопасна смес за всички нас. Очаквайте избухващи каравани и два потрошени (буквално) Jaguar XF 2012 в същата серия. Ще има кълба от дим, които C63 AMG AMG Black Series ще остави след себе си. Остава да видим дали Кларксън най-после ще намери равен нему. На пистата гуми ще оставят и М5, SLS Roadster, Maserati GT MC Stradale и др.
И това е само началото. Тримата другари ще вземат три машинки с над 2100 к.с. обща мощност и ще отидат да премерят сили на „Нардо“. А Хамънд, впечатлен от NASCAR след американския епизод през 2010 г., ще го видим в един състезателен уикенд с един от най-успешните отбори, този на Hendrick Motorsport. В Щатите Хамстера ще открие, че има 12 000 дигитални радиостанции само за кънтри. Ще разбере още, че всичко за ядене е комбинация от пиле, картофи и стек. А също и че пилотите от NASCAR са доста по-неучтиви от тези във Формула 1. Хуан Пабло Монтоя ще му даде малко уроци как се управлява състезателен NASCAR автомобил. Преди самият Ричард да излезе на пистата и да направи няколко невероятни обиколки… сам на овала.

Видео

 
Ключови думи:   c63 amg, jaguar, maserati, maserati gt, Motorsport, nascar, roadster, SLS, stradale
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте