Toyota и Subaru пускат GT 86, FR-S и BRZ с каросерия кабриолет

Общи 10 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6755 посещения | без коментари

Toyota и Subaru обявиха старта на производството на моделите GT 86, FR-S и BRZ с каросерия кабриолет. Трябва да отбележим, че слуховете за скорошната поява на тези серийни модели вървят от известно време. Според данни на сп. Car & Driver не е изключено на пазара да се появи цяла серия от модели със задно задвижване върху платформата на GT 86, в това число седан и просторно купе с две врати. Седанът може да излезе както под марката Toyota, така и като Lexus, а купето ще стане конкурент на такива модели като Ford Mustang, Chevrolet Camaro и купето Hyundai Genesis.
Очаква се под капака на кабриолета да се появи същият 2,0-литров двигател с мощност 200 к.с., който е монтиран в закрития вариант на автомобила, но в двигателната гама вероятно ще присъстват и по-мощни агрегати. Новият модел може би ще са появи на пазара в края на 2013 или в началото на 2014 г.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте