Toyota тества комбито Auris по пътищата на Европа

Общи 13 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3690 посещения | без коментари

Фотографи шпиони „издебнаха” в обективите на фотоапаратите си комбито Toyota Auris, разработено за европейския пазар. На международния автосалон в Париж, който ще се проведе през септември 2012 г., японският производител ще покаже прототип на новото поколение на хечбека Auris. Вероятно премиерата на комбито също ще се състои там. Вече се знае, че серийната версия на хечбека ще дебютира през март 2013 г. на мотор-шоуто в Женева, а скоро след това ще започнат и продажбите на модела.
Независимо от камуфлажа, може да открием, че комбито се отличава от новия хечбек, чиито снимки се появиха преди месец и половина в интернет. В частност, изменена е предната част на автомобила, включително и оптиката, както и огледалата и линията на стъклото на задната врата.
Новият Auris ще стане един от първите модели на Toyota, оборудвани с дизелови двигатели от BMW с работен обем 1,6 и 2 л. Известно е, че през декември 2011 г. страните съобщиха, че BMW ще снабдява Toyota с компактни дизелови мотори, които ще се появят на пазара в Европа през 2014 г. Японският производител на свой ред заяви, че ще предостави на BMW литиево-йонни батерии от ново поколение. Официалното споразумение беше подписано през март 2012 г. Тогава стана известно, че компаниите имат намерение да разширяват сътрудничеството си.

 
Ключови думи:   bmw, toyota
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте