Twingo вдъхнови българската мода (ВИДЕО И ГАЛЕРИЯ)

Общи 26 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2590 посещения | без коментари

Фейслифтът на Renault Twingo бе представен официално снощи у нас в столичния парти клуб „4ти километър“. Любимецът на милиони жени по света предизвика артистичното въображение на 47 млади български дизайнери, включили се в конкурса на Renault-Nissan България Inspired by Twingo. Под формата на бляскаво ревю бе показана и колекцията на победителя – дизайнерката Валя Стоянова. Освен че е вдъхновена от формите и цветовете на новото Twingo, тя пресъздава динамичния живот на градските момичета и техния естествен усет към актуалното, красивото и практичното. Преобладаващите цветове бяха черно, жълто и виолетово. По чудесен начин бе демонстрирана тенденцията за налагане на плетивата в съвременната градска мода. Смелите комбинации са абсолютният хит в модата през тази година.
Младата дизайнерка ще посети Париж в седмицата на модата.
Партньори на Renault-Nissan България в бляскавото шоу бяха водещата френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове Stephan, световният лидер в областта на професионалния маникюр и педикюр CND и козметичната марка Maybelline New Yourk.
Припомняме, че Twingo дебютира у нас броени месеци след официалната си премиера на салона във Франкфурт. Стандартно в него ще открием доста екстри, нетипични за компактния клас, като круиз контрол, фарове срещу мъгла и др. Новите му топли цветове „Фуксия“ и „Бермудско синьо“ го превръщат не в обикновен автомобил, а в незаменим моден аксесоар в гардероба на всяка жена. Засега на българския пазар автомобилът е само с един двигател – 1,2-литровия бензинов мотор на Renault с макс. мощност 75 к.с., възможни при 5500 об/мин.
Моторът е идеален за малкото и леко купе на автомобила и е с приличен смесен разход от около 5,0 л/100 км. Цените на българския пазар започват от 17 990 лв. с ДДС за версията Trend.

фотография: Тони Тончев

Видео

 
Ключови думи:   cnd, maybelline, new yourk, nissan, renault, renault nissan, renault twingo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте