up! нагазва в калта и става cross

Общи 12 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7340 посещения | без коментари

Volkswagen разширява гамата на компактния up! с модификация cross с повишена проходимост и пет врати. Тя ще дебютира на салона в Женева, който отваря врати за широката публика на 7 март.
Ще различим новата версия от стандартната по защитните маски от черна пластмаса в секцията на праговете и калниците. От същия материал са направени вратите, а на покрива си cross up! има сребристи релси за багаж, като страничните огледала и броните са украсени с детайли в същия цвят.
Интериорът на cross up! е с нова червена тапицерия. По отношение на предния панел купувачите ще могат да избират между черно, червено и тъмносиво. С кожа са покрити воланът и скоростният лост.
В базовото обзавеждане влизат фарове против мъгла, електрически стъкла на предните врати, централно заключване с дистанционно, електрически отопляеми странични огледала, сгъваща се задна седалка, стабилизираща система и 16-инчови джанти от леки сплави, обути в гуми с размер 185/50.
Двигателят е 3-цилиндров бензинов с макс. мощност 75 к.с. и 5-степенна механична предавателна кутия. Продажбите на corss up! започват от лятото, като цената за Германия е 13 925 евро.
Тази година към гамата на up! ще се присъединят още две версии – динамична и електрическа. Първата се качва на конвейера от есента, а втората дебютира на салона във Франкфурт през септември.

 
Ключови думи:   corss, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте