Vilner персонализира Mercedes ML 350

Общи 16 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4881 посещения | без коментари

Българското къстъм студио Vilner работи по все по-интересни проекти и разширява своята дейност, като освен персонализация на интериори, то вече предлага и леки, но стилни промени по автомобилните екстериори.
Най-новата доработка на Vilner е върху Mercedes ML 350. Отвън автомобилът е получил ръчно изработени фарове, в които са вградени дневни LED светлини. Освен това, всички стандартно хромирани елементи по екстериора на немския SUV са заменени с нови в черен хром, включително и джантите. Вътрешността на ML 350 е претърпяла пълна промяна и както обикновено е изработена по индивидуален проект. Таблото, горната част на корите на вратите, техните джобове, пластмасовите основи на седалките, гърбовете на предните седалки и огледалото за обратно виждане са облечени в алкантара. Седалките са тапицирани с първокласна кожа и перфорирана алкантара, като на подглавниците на предните кресла са избродирани надписи Vilner. Таванът е с релефен акцент по средата, а стандартните махагонови декорации са заменени от сребърен карбон. Останалите детайли в интериора са хромирани или метализирани. Километражите са къстъм изработка, а воланът е направен ръчно за най-добър захват на клиента. Момчетата от Vilner са вградили и амбиентно осветление под джобовете на вратите, благодарение на което пространството, намиращо се непосредствено до колата се осветява за удобство на пътуващите. Обърнато е внимание и на багажника, който освен че е облечен изцяло в алкантара, може да се похвали и с декоративни алуминиеви лайсни.

 
Ключови думи:   mercedes ml 350, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте