Viper в тон с хеликоптер

Общи 15 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2678 посещения | без коментари

Отдавна прескачанията между автомобилите и въздухоплаването се е превърнала в любим прийом на дизайнерите. Знаем, че производители от ранга на BMW, Mitsubishi, Saab и Rolls Royce имат корени в производството на самолети, но какво общо с тях би могъл да има Dodge Viper?

Всъщност, Керъл Шелби (Carroll Shelby), чийто хеликоптер Cobra е моделиран по подобие на личния му Viper, някога е бил боен пилот. Мечтателите от Northwest Helicopters пък определено са си свършили добре работата с боядисването на добрия стар Huey, за да може да си прави компания със симпатичния Viper SRT/10 coupe, стоящ точно до него. Те доста дълго време търсят подходящия цвят, но накрая се спират на Viper Racing Yellow. И боядисват хеликоптера така, че напълно да си прилича с автомобила. Не пропускат дори и специфичните сребърни ленти.

Хеликоптерът се превърна в наистина голям хит и собственикът му определено е единственият в света, който може да се похвали на приятелите си, че има близнаци Huey и Viper. Сега обаче ще наблегнем на още една голяма разлика, освен очевидните: забележете оръдието M60-D, монтирано от едната страна на хеликоптера. Това със сигурност е нещо, което няма да видите върху Viper (освен ако Dodge не заместят Aston Martin в следващия филм за Джеймс Бонд).

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте