VIVACOM Rally Team започват сезона с победа

Общи 14 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5405 посещения | без коментари

Шесткратният рали шампион на България Димитър Илиев и навигаторът Янаки Янакиев, които се състезават за отбора на VIVACOM Rally Team със Skoda Fabia S2000, записаха победа на рали „Средна гора“ - първи кръг от националния рали шампионат и Източноевропейската купа на FIA. Ралито, което в предишните години носеше името „Траянови врати“, се проведе за девети път, като Митко и Янаки записаха пета победа. Първо място в същото състезание отборът има през 2006, 2007, 2008 и 2011 година.
„Състезанието бе много тежко за нас, не мина и без технически проблеми. На последната отсечка в събота ни се повреди хидравликата. За щастие успяхме да отстраним проблема и се върнахме в борбата“, сподели Митко.
С безупречно пилотиране Димитър и Янаки диктуваха темпото през двата дни на Рали „Средна гора“, като завършиха състезанието с преднина от 1:50,6 минути пред втория в генералното класиране.


 
Ключови думи:   BG Rally, fia, rally team, s2000, Skoda
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте