VIVACOM Rally Team се среща с феновете в магазините на VIVACOM

Общи 25 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2960 посещения | без коментари

VIVACOM Rally Team и Димитър Илиев стартират кампания под мотото „Ела в отбора на победителите“ по повод успешния край на състезателен сезон 2011. Целта е да се даде възможност на повече хора да се докоснат до тръпката на автомобилния спорт. В четирите най-големи магазина на телекома в София, Варна, Пловдив и Бургас феновете ще имат шанса да се срещнат с тазгодишните рали шампиони, да получат подаръци и автографи, да участват в множество игри
и да спечелят възможността да усетят тръпката на навигаторското място до Димитър Илиев.
Всички посетители през деня ще могат да видят отблизо състезателната Skoda Fabia S и да се запознаят лично с Димитър Илиев и навигатора Янаки Янакиев. Митко лично ще подписва договори с новите клиенти в магазините на VIVACOM и ще раздава автографи на всички желаещи.
Феновете на високите скорости ще могат да се запишат за участие в специална шампионска томбола в четирите магазина. Пет късметлии от всеки град ще бъдат изтеглени лично от шесткратния рали шамион на България и ще се возят в състезателната кола на VIVACOM Rally Team до него. За демонстрациите ще бъдат отцепени специални рали отсечки на паркинзите на The Mall в София, Mаll Varna и Burgas Plaza, както и пред магазина на VIVACOM на пл. „Централен 1 в Пловдив. За да бъде наистина незабравимо изживяването, в колата ще се монтира камера, която да заснеме емоцията на участниците, а клипчетата ще бъдат качени в Youtubе и Facebook.
За още по-запалените фенове рали отборът ще организира конкурс за най-добър механик на VIVACOM Rally Team. Той ще се състои в сервизния бокс, който ще бъде подреден на паркинзите като за истинско състезание, предоставяйки всички условия за работа по автомобила, а задачата на участниците ще е да сменят гума на състезателния автомобил за най-кратко време. Победители на първо, второ и трето място ще спечелят оригинални фен артикули от ограничения тираж на отбора.
Събитията в четирите български града са обявени с начален час 12, а истинското шоу със спортния автомобил ще започва в 17 ч, а последователността им е както следва:
- 29 октомври, събота - София, The Mall
- 3 ноември, четвъртък - Пловдив – пл. „Централен” 1
- 5 ноември, събота - Варна – Mall Varna
- 8 ноември, сряда - Бургас – Burgas Plaza

 
Ключови думи:   rally team, skoda fabia
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте