VIVACOM Rally Team ще се бори за победа в рали „Сърбия”

Общи 24 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2815 посещения | без коментари

Лидерите в българското първенство Димитър Илиев и навигаторът му Янаки Янакиев ще се състезават в стартиращото днес рали „Сърбия”, втори кръг от българския шампионат. VIVACOM Rally Team ще бъде с Skoda Fabia S2000, която е подобрена значително за тазгодишното първенство.
Предстоящото издание на рали „Сърбия” има два центъра – Валево и Белград, където ще са сервизните зони, съответно през първия и втория ден. Стартът на състезанието ще бъде в сръбската столица и ще е предшестван от административен и технически преглед по-рано същия ден. Ралито ще има общо 15 етапа, като по-голямата част от тях са същите като миналата година.
Димитър Илиев е печелил състезанието в Сърбия четири пъти досега, като такова постижение имат само още двама пилоти в 43-годишната история на състезанието.

 
Ключови думи:   rally team, skoda fabia, Спорт
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте