Volkswagen и Jimmy’s зарадваха три дами

Общи 02 ноември 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1088 посещения | без коментари

Три дами са щастливките, които спечелиха възможността да карат за три месеца чисто нови автомобили Golf и Polo, след като се включиха в съвместната промоция на Порше БГ – официален вносител на Фолксваген, верига сладоледени къщи Jimmy’s и бензиностанции OPET.

Лятото беше по-сладко и свежо за над 27 000-те участници в двете ко-промоции на Порше БГ и Jimmy’s. В първата от тях участваха всички клиенти на Jimmy’s, поръчали Pepsi и гофрета във всяко от заведенията на най-популярната сладоледена къща в периода между 01 юли и 30 септември 2006 г. Най-големи късметлийки се оказаха две дами от София – Елена Харалампиева и Теодора Михайлова, които заедно са се насладили на промоционалното меню на Jimmy’s и по този начин са станали част от томболата с обща сметка. Щастливките ще имат възможност да карат чисто нов Volkswagen Polo в рамките на три месеца. В допълнение те ще получат и талон за безплатно гориво на стойност 1000 лева от бензиностанции OPET.

При другата лятна игра на Порше БГ и Jimmy’s всички клиенти на Jimmy’s & Panini, които са поръчали наливна бира Tuborg, станаха част от томболата за тримесечно приключение с Volkswagen Golf. Победителка се оказа Даря Маринова от София. Тъй като Даря не е шофьор, тя се зарече още през следващата седмица да започне шофьорски курс, за да може да се възползва пълноценно от мечтания немски автомобил.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте