Volkswagen показа Golf GTD

Общи 27 март 2009 | Auto-Press.net A- A+ 2100 посещения | без коментари

-5.3 литра разход на гориво, 222 км/ч

По време на международното изложение в Лайпциг (28 март- 5 април), на щанда на Volkswagen ще се състои световната премиера на версията GTD на новото поколение на модела Golf.

Новият Volkswagen Golf GTD идва с двулитров задвижващ агрегат, максималната мощност на който е 125 кВт или 170 конски сили. Максималният въртящ момент на двигателя от 350 Нм е на разположение на водача в диапазона от 1750 до 2500/мин.

Новият Golf GTD ще се предлага с избор между шестстепенна механична и шестстепенна роботизирана DSG трансмисия. В зависимост от избора, който ще направят бъдещите собственици на модела, той ще гарантира съответно 5.3 и 5.6 литра разход на гориво, максимална скорост на движение от 222 км/ч и 220 км/ч, и ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.1 и отново 8.1 секунди.

В стандартната екипировка на Volkswagen Golf GTD са включени специални интериорни акценти, седем предпазни въздушни възглавници, климатична инсталация Climatronic, фарове за мъгла с хромирани рингове, електронна стабилизираща програма и др.

 
Ключови думи:   dsg, golf gtd, volkswagen, volkswagen golf
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте