Volkswagen представи най-малкия си модел

Общи 22 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11320 посещения | без коментари

Немската компания Volkswagen представи официално своя най-малък модел – хечбека с три врати Up!. Автомобилът с дължина 3540 мм е по-къс от Polo, но е по-висок от него с 50 мм. С колесна база от 2540 мм Up! е способен да посрещне комфортно четирима пътника едновременно . Обемът на багажника на субкомпактния модел, който в Европа ще мери сили на пазара със Citroen C1, Peugeot 107 и Smart, е 251 л. А при свалени задни седалки товарното пространство нараства до 951 л.

За разлика от прототипа автомобилът има пред задвижване. До момента за Up! са предвидени два мотора – и двата са трицилиндрови съответно с мощност 60 и 75 к.с. Първоначално колата ще разполага с петстепенна механична предавателна кутия, но в бъдеще Volkswagen обещава да добави и автоматична трансмисия.

Интересно е, че новият субкомпактен модел, който ще заеме нищата на спрения наскоро от производство VW Lupo, ще се произвежда не само под марката Volkswagen – със собствена физиономия се подготвят версии и на Skoda, и SEAT.
Агенция Spees-Press

 
Ключови думи:   citroen c1, peugeot, peugeot 107, polo, volkswagen, VW Lupo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте