Volvo FH е отличник по дизайн

Общи 14 март 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4550 посещения | без коментари

Новият Volvo FH се пребори с конкуренцията на хиляди номинации от цял свят и бе отличен с една от най-престижните международни награди за продуктов дизайн - red dot. Тази година организаторите разгледаха общо 4662 заявки в 19 категории, подадени от дизайнери, архитекти и производители от 54 държави. Камионът на Volvo Trucks триумфира в категорията Автомобилен и транспортен дизайн. Tой спечели международното жури с концепция, в центъра на която е поставен водачът. С него Volvo FH задава и новите стандарти на пазара на товарни автомобили за горивна ефективност, ергономичност, прецизно управление и системи за пасивна и активна безопасност.
Ще връчат официално приза на специална церемония с над 1000 представители на световния елит, която ще се проведе в операта в град Есен на 1 юли 2013 година. Камионът ще бъде изложен и в специалната съпътстваща изложба на победителите в red dot музея през същия месец. Той ще остане там поне година, като част от най-голямата в света постоянна колекция на съвременен дизайн.

 
Ключови думи:   red dot, volvo, volvo fh, volvo trucks
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте