VW Golf24 - пълна излагация на 24-е часа на Нюрбургринг

Общи 29 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2105 посещения | без коментари

И трите коли с които VW стартира в прословутото състезание 24-е часа на Нюрбургринг не завършиха надпреварата! Ситуацията не спасиха дори супер-пилотите зад воланите на трите заводски "супер-коли" , сред които прочутите ветерани на Северния вариант Петер Тертинг и Патрик Симон, легендите от Формула 1 Джони Хърбърт и Марк Блъндел, представителят на младото поколение на отбора на Volkswagen Рене Раст и новакът с големи надежди в DTM Едуардо Мортара.

След първите 4 часа на състезанието и трите Golf24 бяха отчайващо слаби - 16-о, 25-о и 26-о място. След това колата с номер 235 попадна в катастрофа с друг участник в състезанието, втори Golf напусна заради проблеми с предaвателната кутия, нещо което след това сполетя и последната трета машина.

Така състезанието се оказа пълна излагация за качествата на спортния супер-голф, снабден с петцилиндров, турбомотор с ходов обем 2,5 л и мощност 450 к.с., задвижване на четирите колела и 6-степенна подредена кутия с включване на скоростите на волана, подготвен специално да отбележи 35-та годишнина от пускането на пазара на модификацията GTI на народната машина.

 
Ключови думи:   dtm, volkswagen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте