VW показа e-Golf

Общи 21 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3580 посещения | без коментари

VW пусна първи снимки и информация на новия e-Golf. Електрическият Golf VII с предно предаване ще дебютира в Женева следващия месец.
Задвижващата система се състои от електромотор, генериращ 115 к.с. (85,8 кВч) и мигновен въртящ момент от 270 Нм. Въпреки че общото тегло е повишено с 250 кг, електромобилът е в състояние да ускори от 0 до 100 км/ч за 11,8 сек, преди да достигне максималните 135 км/ч.
Литиево-йонна батерия с капацитет 26,5 кВч е монтирана зад задните седалки и позволява на e-Golf да измине с едно зареждане 175 км. Автомобилът може да се зарежда от нормален домашен контакт, което отнема около 5 часа.
VW e-Golf предлага три режима на шофиране: Normal, Eco и Range. Първият е стандартна конфигурация, докато Eco ограничава мощността на електромотора до 95 к.с. и максималната скорост до 120 км/ч. Режимът Range изключва климатика и ограничава максималната скорост до 95 км/ч.

 
Ключови думи:   eco, volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте