Yachting & Lifestyle, брой 15, сезон „Есен – зима“ е на пазара

Общи 11 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 13495 посещения | без коментари

Най-доброто от новите модели, дебютирали на есенните яхтени изложения в Кан, Монако, Саутхемптън и Генуа, очаквайте в новия петнадесети брой на списание Yachting&Lifestyle.
Във фокуса на вниманието застават Frauscher 1017 GT, Atlantis 58, Sunseeker Manhattan 53, новите ветроходи от гамата Sun Odyssey на Jeanneau, свежите попълнения в гамата на Merry Fisher, както и бижуто Mangusta 72.
Дизайнерът Thierry Mugler разработи концепицята за нова офшорна лодка, наречена Spire Boat. Подробности за нея ще откриете на страниците на изданието. Както и за една интересна концепция, наречена Utopia. Ще узнаете и всичко за уникален кеч, с интериорен дизайн от небезизвестния архитект Норман Фостър.
Очаквайте последните репортажи от приключващите сезони на Class 1 и F1 H2O, предадени специално за нас от местата на събитията – съответно от италианския курорт Чернобио и китайския Лиджъ. Не пропускаме и поредната ветроходна регата.
Сътрудничката на списанието Яна Пташкина ще ви разходи от Венеция, до езерото Блед и по поречието на Сока в Словения, шопинг-секцията подхвърля идеи за подаръци от престижните бутици и специализирани магазини.
Тестът в този брой е на моторницата Fjord 40 Open, истински конкурент на Wally Tender на тема неконвенционалност. В рубриката Boy’s Toys е поставен акцент върху Infiniti M35 и Mercedes-Benz B Class.
На корицата дефилира яхтата Sea Ray 47 Sedan Bridge, чиито каюти са обзаведени като луксозни хотелски апартаменти, а вторият пост за управление в салона е опция.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте