Автомобилно изложение Болоня 2007 – какво да очакваме

Общи 29 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1569 посещения | без коментари

От 7 до 16 декември тази година, в Болоня, Италия, ще се състои 32- то автомобилно изложение. Макар че не може да се мери с другите европейски "гиганти, като франкфуртското, парижкото или женевското, това в Болоня обещава впечатляващ набор световни и континентални премиери.

Организаторите на изложението обявиха, че по време на форума ще се състоят премиерите на общо 17 автомобила, като 11 от тях ще бъдат видяни за първи път в света.

На салона в Болоня ще се състоят световните дебюти на изцяло нов концептуален модел на Citroen, комбито на новия Ford Focus, новия компактен Hyundai i10, разработеното от Prodrive състезателно Subaru Impreza WRX STi N14, един от 50-те представители на Hummer H3 Black Edition, които ще бъдат пуснати на европейския пазар, обновените Renault Modus & Renault Grand Modus, Peugeot Bipper, новата Zafira на Opel, Porsche Boxster RS60 Spyder и много други.

Toyota ще демонстрира новия Land Cruiser V8 и концепцията IQ, а на щанда на Mitsubishi ще се състои европейската премиера на Lancer Evolution X. Сред най- впечатляващите експонати със сигурност ще бъдат Lamborghini Reventon и KTM X-Bow.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте