Автосалон Женева 2011: Ford обещава нещо радикално

Общи 09 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2793 посещения | без коментари

По време на международното изложение в Женева (3-13 март), на щанда на Ford ще се състои световната премиера на революционен модел. От компанията не коментират какъв ще бъде той, но за сметка на това подават изчерпателна информация за останалите автомобили, които ще могат да бъдат разгледани по време на салона.

Световна премиера ще отбележи новото поколение на пикапа Ford Ranger Wildtrak. От компанията обещават впечатляваща мощ, безопасност, отлична горивна икономичност и многофункционалност. Продажбите на пикапа в Европа ще започнат преди края на тази година

Концептуалната разработка Ford Vertrek, която поставя началото на новото поколение на компактния кросовър Kuga, ще бъде представена за първи път в Европа.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят също така и с първият сериен електрически модел на марката- Focus Electric, който беше представен за първи път по време на CES 2011. Електромобилът ще бъде пуснат в продажба в Европа през следващата година.

На щанда на Ford на женевското изложение ще бъдат представени също така и предпроизводственият plug-in хибрид C-MAX Energi, Fiesta RS WRC, електрическият Transit Connect, специалната серия Metal Ka и други. Ford ще представи и последните новости около ECOnetic гамата на компанията, в това число и 1.6 литров Duratorq TDCi мотор със 115 конски сили и СО2 емисии от само 114 грама на километър, който ще се вгражда в моделите Mondeo, S-MAX и Galaxy.

 
Ключови думи:   c max, ces, energi, fiesta, ford, ford ranger, wrc
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте