Автосалон Женева 2011: LUMMA Design представя CLR 558 GT

Общи 09 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2625 посещения | без коментари

LUMMA Design ще представи поредната си доработка по време на международното изложение в Женева (3-13 март). На щанда на тунинг- компанията ще бъде изложен LUMMA CLR 558 GT, който се явява стилна интерпретация на тема Porsche Cayenne.

LUMMA CLR 558 GT идва с изцяло обновен интериор, в който са комбинирани качествена естествена кожа, специални карбонови апликации, алуминиеви подложки на педалите и множество нововъведения. Пример за последното е ергономичният спортен волан, в който има интегрирана предпазна въздушна възглавница.

Основният акцент при LUMMA CLR 558 GT обаче попада върху екстериора на автомобила. Инженерите и дизайнерите на тунинг-фирмата са проектирали изцяло нов аеродинамичен пакет, в който са включени и няколко елемента от въглеродни нишки. Монтираните джанти са алуминиеви, 22-цолови.

LUMMA CLR 558 GT идва с нова изпускателна система с внушителни накрайници, които в известна степен подсказват за свършената от инженерите работа под предния капак на автомобила. Пакетът LUMMA D-Box увеличава максималната мощност на луксозния всъдеход от 240 на 276 конски сили, а максималният въртящ момент достига 630 Нм при стандартен показател от 550 Нм.

LUMMA CLR 558 GT идва със специална електроника за регулиране на отстоянието от пътя. Използвайки стандартното въздушно окачване на автомобила, от LUMMA са приближили колата към пътя с 4 сантиметра.

 
Ключови думи:   clr, d box, Porsche, porsche cayenne
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте