Автосалон Женева 2011: Пикант(н)о от Kia

Общи 24 януари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1688 посещения | без коментари

Както вече е известното, изцяло новото поколоние на Kia Picanto ще отбележи световната си премиера по време на международното изложение в Женева през март. Сега обаче, компанията обяви допълнителни подробности за мъника, като акцентира върху навата му високо ефективната гама задвижващи агрегати.

С по-голяма дължина и междуосие от актуалната си версия, новото Picanto на Kia, което вече ще се предлага във версии с пет и с три врати, обещава повече пространство за пътниците и увеличен с 27% товарен обем.

Бъдещите собственици на Picanto ще могат да избират между четири изцяло нови двигателя, три от които трицилиндрови, еднолитрови. Четвъртото предложение е четирицилиндрово, с работен обем от 1.2 литра. Максималните мощности на моторите са в границите 69- 85 консик сили, а максималният им въртящ момент варира от 94 до 121 Нм. Отделяните Со2 емисии са от 95 до 105 грама на километър, а средният разход на гориво е от 4.2 до 5.9 литра на 100 километра.

В зависимост от пазара, на който се предлага, новото Picanto ще бъде оборудвано с петстепенна механична или четиристепенна автоматична предавателна кутия. В екипировката на мъника ще могат да бъдат включени също така шест или седем предпазни въздушни възглавници, сисетма за безключов достъп до интериора и дори старт-бутон за двигателя.

 
Ключови думи:   kia, kia picanto
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте