Автосалон Ню Йорк 2011: Новото семейство Honda Civic (Видео)

Общи 21 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2055 посещения | без коментари

Вчера, на международното изложение в Ню Йорк се състоя световната премиера на новото семейство- версия 2012 година, на Honda Civic. Посетителите на салона ще имат възможност да се запознаят отблизо с динамично изглеждащите Civic Sedan и Civic Coupe, суперспортната версия Civic Si Coupe, Civic Hybrid, както и Civic Natural Gas и Civic HF.

"Новият Civic надгражда върху популярността на предишното поколение на модела, като му предоставя цялостно технологично обновление, рафиниране и подобрение в дизайна..., коментира Джон Мендел, изпълнителен вицепрезидент на American Honda Motor Co, по време на представянето на новата еволюция на Civic. "Civic предлага най- разнообразното портфолио в индустрията и по този начин отговаря на нуждите и предпочитанията на отделните потребители, допълва той.

Видео

Успоредно със световната премиера на семейството Civic 2012 на салона в Ню Йорк стартираха и неговите продажби в дилърските центрове на Honda. Автомобилите ще се предлага с редица технологични нововъведения, като в това число нов интелигентен мултиинформационен дисплей (i-MID), комбиниран с 5-инчов дисплей и Eco Assist™ функционалност, която е програма за обучение за по-икономично шофиране.

Видео

В стандартното оборудване на всеки един от представителите на версията 2012 година на Honda Civic са включени адаптивен електроусилвател на волана, предни и странични въздушни възглавници, странични въздушни буфери тип "завеса, ABS с електронно разпределение на спирачното усилие и система за подпомагане на спирането.

Видео

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте