Автосалон Франкфурт 2011: Премиера за SLS AMG Roadster

Общи 09 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1970 посещения | без коментари

Mercedes-Benz обяви, че световната премиера на SLS AMG Roadster ще се състои по време на международното изложение във Франкфурт, което ще се проведе в средата на септември тази година.

След почти три години развойна дейност, новият Mercedes-Benz SLS AMG Roadster изглежда абсолютно готов, за което съдим и от официално разпространените от компанията производител снимки, направени по време на тестовите изпитания на кабриолета.

Основният акценти при SLS AMG Roadster попада върху сгъваемият му мек таван. Отстраняването на конструкционното решение на твърдия е наложили сериозни промени, но от Mercedes-Benz обявяват, че новото им предложение ще предложи не по-малко впечатляващи изживявания на своите бъдещи собственици от тези, на които се радвата притежателите на версията купе на суперспортната бегачка.

Сгъваемият таван на Mercedes-Benz SLS AMG Roadster обещава сигурна работа благодарение на изключително сериозните тестове, на които е бил подложен той, а и самият автомобил като цяло. Изпитателният керван на компанията е направил околосветска обиколка, проверявайки техниката в почти всички атмосферни условия, които може да предложи нашата планета. Покривът е в състояние да гарантира минимум 20 000 цикъла на затваряне в стационарно положение на автомобила, и около 2500 в движение.

Оперирането с трипластовият таван е възможно дори при скорост на движение от 50 км/ч, като самата процедура от отварянето/затварянето отнема 11 секунди.

 
Ключови думи:   mercedes benz, roadster
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте