Автосалонът в Ню-Йорк - доста нови коли и концепти

Общи 06 април 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1434 посещения | без коментари

Независимо от опасностите на бъдещето General Motors и Chrysler LLC нямат друг избор освен да продължават напред с представянето на нови продукти и важни дебюти, нещо което ще видим и на автосалона в Ню-Йорк.

За изложението са планирани няколко десетки дебюта от най-малкия по размер нов микро-автомобил на Scion до 518-е "коня" на супер-мерцедеса E63 AMG. Сред другите важни дебюти са тези на обновения Subaru Legacy sedan и Jeep Grand Cherokee, концептуалният кросовър нa Hyundai, малък кросовър на GMC и новият седан на Acura, който има трудната задача да се конкурира на равна нога с топ-европейците от BMW и Mercedes.

Ето и световните дебюти на серийните модели - 2010 Acura ZDX, 2010 BMW M X6, 2010 GMC Terrain, 2011 Jeep Grand Cherokee, 2010 Kia Forte,2010 Mazda CX-9, 2010 Mercedes-Benz E63 AMG, 2010 Nissan 370Z, 370Z Nismo hardtop convertibles и 2010 Subaru Legacy.

Концептуалните дебюти са: Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander GT и микро Scion.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте